tirsdag 17. september 2013

Torsk i rømmesaus

 Hei på dere.

Jeg vil gjerne dele med dere ett av mine beste tips når det gjelder fisk til middag.
Jeg synes fisk er fantastisk godt, og er svært glad i både torsk og laks.
Torsk i rømmesaus passer til alt og smaker fortreffelig.

Dette trenger du: 

- Torskefilet (som dekker bunnen på en ildfast form)
- 2 dl Kremfløte
- 1 pk majones
- 3,5 dl Kefirmelk
- Purreløk
- Salt & pepper
- Strøkavring

Slik gjør du: 

- Sett ovnen på 180 grader.
- Sørg for at fisken er skinn og beinfri, og legg den i formen. (Det er viktig at den ikke er frossen)
- Kutt opp purreløk til ønsket mengde og strø over fisken.
- Bland Kremfløte, majones og kefir godt sammen med salt og pepper - Hell over.
- Dryss strøkavring på toppen.
- Sett i ovn på 180 gr i 30 min.


Server gjerne med kokte poteter, gulrot og brokkoli. 
Håper det smaker.

God middag!
Heidi




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar